Contact met Yvonne

Contact

e-mail

 

Yvonne Sep is oprichter en eerste aanspreekpunt van Vivencia. Zij beluistert vragen, adviseert over mogelijkheden en zoekt de optimale match tussen trainers en organisatie uit het netwerk van Vivencia. Veelal ontwikkelt zij ook het materiaal en programma van de trainingen.

Zij deelt, mede door haar partner Cesáreo (Spanjaard van origine), de overvloed van twee culturen in wonen en werk. Naast haar trainingswerk (veelal op het gebied van karakterstructuren, archetypen, dans van de ziel) in Nederland is zij tevens directeur van de Biodanza School in Murcia (Spanje), die mensen opleidt tot Biodanza docent (voorheen Biodanza School Rotterdam).

06-2007 0665

De laatste tien jaar heeft Yvonne zich vooral toegelegd om Biodanza sessies te verzorgen aan groepen, zowel particulier als professioneel. Zij brengt beweging in en zoekt naar de verbinding op het snijvlak van individuele en collectieve identiteit in (jaar)groepen en netwerken, team en organisatie. Ook bouwt zij de meeste trainingen en workshops als concept op en voert ze meestal ook mee uit. Respectvol contact, beweging en humor zijn in haar benadering onmisbaar.

 

Yvonne is sociaal pedagoge van huis uit (met 2e graads  onderwijsbevoegheid), didactisch biodanza-docent gespecialiseerd in biocentrische educatie met ruim dertig jaar ervaring in training en leidinggeven bij semi-overheid en alternatieve netwerken.