+31 6 2007 0665 Privacyverklaring

Contact

Over VivenciaActiviteitenCentrumBegin

Ja, ik ontvang graag de nieuwsmail!

Postbus 390

6500 AJ Nijmegen

e-mail

www.vivencia.org   

 

Vivencia is een netwerkorganisatie van professionele trainers, docenten en adviseurs. Het eerste contact is met Yvonne Sep als oprichter en aanspreekpunt van Vivencia. Zij beluistert vragen, adviseert over mogelijkheden en stelt het trainersteam samen. 

 

 

Vivencia initieert zelf ook trainingen en seminars voor (zelfstandige) trainers, docenten en andere begeleiders van groepen om steeds weer nieuwe leven te brengen in kennis, relaties, netwerken en organisaties.

 

De Zesdaagse 2018 wordt (opnieuw) verzorgd door Yvonne en Eveline Mientjes om jouw inzicht in de Karakterstructuren te verdiepen. Voor mensen die deze vorm van ervaringsleren direct kunnen toepassen zoals therapeuten, begeleiders en trainers (in opleiding) van energie-, lichaams-  en/of systemisch werk.  Voor Biodanza docenten en studenten is de training een aanvullende vorm van scholing (continued learning), vooral op het gebied van 'lijven lezen'.

Wil je meer weten over de training, dan kun je ook bellen met Eveline:

06-51649402

 

De Biodanza Jaargroep 2018 Levenskunst wordt verzorgd door Yvonne en Majelle Bakker en ontvouwt zich in 6 zaterdagen, waarin we ons leven als kunstwerk dansen. Wijzelf als schepper van ons eigen leven worden uitgenodigd het beste van onszelf tot expressie te brengen in wonen, werken en relaties. Voor mensen die een jaar of meer wekelijkse Biodanza lessen hebben gevolgd.

Wil je meer weten over de jaargroep, dan kun je ook bellen met Majelle:

06-23814001