maakt van menselijke ontwikkeling een ware belevenis

Ja, ik ontvang graag de nieuwsmail! +31 6 2007 0665 • Privacyverklaring

Begin

Activiteiten 2019 - bijgewerkt: 09-11-2018

 

Vooraf

De Biodanza School in Murcia verzorgt de opleiding tot Biodanza docent. In de huidige opleidingscyclus heeft de school meer een internationale identiteit aangenomen en haar deuren geopend voor zowel Spaans- als Nederlandstaligen die weekenden willen volgen, inhalen of herhalen voor hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling. 

In 2019 beginnen we met een nieuwe cyclus en vooral degenen die houden van avontuur, de Spaanse taal en cultuur, degenen die zich wereldburger voelen, zijn van harte uitgenodigd. Iedereen die een jaar Biodanza ervaring heeft met wekelijkse lessen kan ook een los weekend meedansen in Spanje.

Sinds september 2018 dansen we op een nieuwe locatie pal aan het prachtige strand van La Azohia (Cartagena) Spanje. Zo gaat meedansen en paradijslijk vakantie vieren hand in hand in Murcia in 2019.

In 2019 hebben we de vijfde cyclus over Karakterstructuren in de Vrije School Driebergen om de effecten van het Biodanza systeem, als het gaat om groepsgewijs bijdragen aan het laten smelten van spierpantsers, beter te leren kennen. Naast deze Zesdaagse hebben we op zondag 6 oktober 2019 een extra dag over De Karakterstructuur in de Liefdesrelatie. Deze dag vraagt voldoende basiskennis over de verschillende structuren om zich naar dit thema te verdiepen.  

In de Biodanza Jaargroep Kring van Archetypen dansen we op zeven zaterdagen van 2019, ook in de Vrije School Driebergen, verschillende archetypen als grondpatronen van instinctief gedrag uit ons collectieve onderbewuste zoals beschreven door de beroemde psycholoog Carl Gustav Jung. De Jaargroep heeft als doel om te ontdekken welke archetypen je momenteel leeft en welke je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen.

Hartelijks,

Yvonne
 

Seminars Biodanza School van Murcia (Spanje/Cartagena)

Verdiepend voor iedereen met Biodanza ervaring!

Je hoeft geen aspiratie te hebben om Biodanza docent te worden om mee te dansen in Murcia. Het is ook mogelijk om losse activiteiten mee te dansen als verdieping op jouw wekelijkse lessen. Laat het even weten als jij van plan bent (een keer) mee te doen in 2019 - dan vertalen wij voor jou de teksten op de website en natuurlijk vertalen we ook tijdens jouw verblijf. Yvonne en haar team ontvangen je met open armen en harten in het Zuiden! Lees verder >>>

13-14 april: Psychologische Aspecten van Biodanza

1-5 mei: Het ecologische paar (voor koppels)

8-10 juni: Lijven lezen en Karakterstructuren

Zesdaagse training ● Dansen met de Maskers ● Karakterstructuren en Biodanza (Nederland/Driebergen)

Boeiend voor iedereen die met mensen werkt!

In deze ervaringsgerichte training van zes dagen verdiepen we ons in de Karakterstructuren, de bijbehorende lichaamspantsering en de helende beweging, die we ook fysiek gaan ervaren. De training wordt verzorgd in samenwerking met Eveline Mientjes en richt zich op mensen die deze vorm van ervaringsleren direct kunnen toepassen zoals therapeuten en begeleiders van energie-, lichaams- of systemisch werk. Voor Biodanza docenten en studenten biedt de training een schat aan kennis op het gebied van het 'lichaam lezen'. Lees verder >>>.

Je kunt je inschrijven voor het geheel en ook voor de afzonderlijke dagen van 2019. De data zijn:

27 januari 2019: De schizoïde structuur ● Kom van dat dak af

3 maart 2019: De orale structuur ● I can’t get no satisfaction

7 april 2019: De symbiotische structuur Du bist alles was ich habe auf der welt

2 juni 2019: De masochistische structuur Ik heb een heel zwaar leven

8 september 2019: De rigide structuur Frozen

3 november 2019: De psychopathische structuur 't Is moeilijk bescheiden te blijven

Als je een dag uit de training volgt, kun je bij ons een certificaat aanvragen die is geaccrediteerd door St. Keurmerk Beroepsscholingen (SKB) ter waarde van 12 studiepunten. Gezien de grote belangstelling is het fijn als je gauw je interesse laat weten.

Jaargroep Kring van Archetypen (Nederland/Driebergen)

Verdiepend voor iedereen met Biodanza ervaring!

Deze Jaargroep van zeven zaterdagen in 2019 gaat over Archetypen als grondpatronen van instinctief gedrag uit ons collectieve onderbewuste zoals beschreven door de beroemde psycholoog Carl Gustav Jung. De Jaargroep heeft als doel om te ontdekken welke archetypen je momenteel leeft en welke je nodig hebt om jezelf verder te ontwikkelen.

De jaargroep wordt opnieuw verzorgd in samenwerking met Majelle Bakker en richt zich op mensen die een jaar of meer wekelijkse Biodanza lessen hebben gevolgd. Majelle en Yvonne nodigen mensen uit hun eigen netwerk hiervoor persoonlijk uit. Mocht jij dit lezen en interesse hebben om mee te doen, neem dan gerust contact met ons op. Lees verder >>>.

Een beperkt aantal plaatsen houden we beschikbaar voor deelnemers die zich voor drie of vier dagen willen inschrijven. We dansen door zeven zaterdagen van 2019 en bewegen de volgende archetypen in ons:

26 januari ● Sjamaan/Sjamanka

2 maart ● Demeter en Persephone

6 april ● Apollo

1 juni ● Aphrodite

7 september ● Brahma, Shiva en Vishnu

5 oktober ● Dionysos

2 november ● Christus (empathie)